Van 22 mei t/m 25 mei 2019 lopen jong en oud weer 4 avonden mee met de 60e avondvierdaagse. Jibb+ organiseert voor alle deelnemende basisscholen voor het 3e jaar de campagne ‘Ik loop op water’. Met deze campagne stimuleren we ouders en kinderen om (kraan)water te drinken tijdens dit gezellige en sportieve evenement. Water drinken en bewegen gaan heel goed samen en water is gezond én lekker! 

Ik loop op water
Vanuit de campagne ‘Ik loop op water’ wordt een foto/vlog wedstrijd georganiseerd voor alle deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse. Wil je meedoen met jouw school?

  • Geef je school dan op via e-mail irenegruintjes@jibbplus.nl en geef aan met hoeveel leerlingen jullie meelopen. Dit kan tot 8 mei 2019;
  • Alle deelnemende kinderen van de scholen krijgen een eigen DrinkWater bidon van Jibb+. Bidons worden vooraf aan de vierdaagse op jullie school afgeleverd;
  • Maak met de bidon een originele foto of vlog over de ‘Ik loop op water’ vierdaagse;
  • Stuur de foto of vlog uiterlijk 28 mei 2019 in via irenegruintjes@jibbplus.nl.
  • De leerling(en) met de meest originele foto of vlog maakt met zijn/haar klas kans op een dansworkshop van Ingrid Jansen, ambassadeur van Jongeren Op Gezond Gewicht en danseres, actrice en presentatrice van verschillende kinderprogramma’s.
  • Jibb+ informeert op 29 mei 2019 de school met de winnende leerling/foto en zal deze ook op de facebookpagina van Jibb+ plaatsen.

Samen zorgen voor een gezond aanbod
Afgelopen jaren hebben veel ouders ons teruggegeven dat er behoefte was aan extra water onderweg, mede ook door het warme weer. Daarom vragen wij de scholen hierin een bijdrage te leveren. Aangezien iedere school langs de route staat met drinken en versnaperingen, zou een waterton van 19L als extra aanbod hierbij een goede oplossing zijn. Voor de scholen die nog geen waterton hebben, kunnen wij deze voor een speciale jubileumprijs van €40,- aanbieden (normaal €79,95).

Tip: deze waterton is ook in te zetten voor andere evenementen op school. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar irenegruintjes@jibbplus.nl.

Schrijf je school nu in en doe mee!
Enthousiasmeer ouders en kinderen en doe mee aan de avondvierdaagse en schrijf jullie school in voor de watercampagne ‘Ik loop op water’.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Irene Gruintjes via irenegruintjes@jibbplus.nl.