Oproep aan sportieve en culturele organisaties om zich aan te melden!

Met ingang van het nieuwe schooljaar bieden Jibb+ en CultuurContact aan alle basisschoolleerlingen de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met sportverenigingen en culturele instellingen binnen Helmond. Dit leuke sport- & cultuurstimuleringsproject lanceren we onder de naam Sjors Sportief & Sjors Creatief. Het project geeft alle kinderen de
kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden. Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun (naschoolse) activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waarop kinderen zich vervolgens digitaal kunnen inschrijven.


Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief is al in ruim 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal
inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. De kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uitkiezen. Hiermee kunnen zij enkele introductielessen volgen bij verenigingen/aanbieders op gebied van sport en cultuur. Zo krijgen zij de kans een kijkje te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Vaak kan dit gratis of tegen een kleine bijdrage.

 

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport & cultuur en stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders van sport en cultuur in Helmond nodig! Deze activiteiten zijn een belangrijke bijdrage voor het draagvlak dat dit project nodig heeft. De activiteiten worden
uiteindelijk geplaatst in een leuk, overzichtelijk boekje. Het Sjorsboekje wordt vlak na de zomervakantie op alle basisscholen in Helmond verspreid. Goede promotie dus voor verenigingen en organisaties in Helmond! Meld de kennismakingsactiviteit(en) uiterlijk vrijdag 21 juni aan op www.sportencultuurhelmond.nl.

 

Meer informatie?          

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Sportactiviteiten via Jibb+ | 0492 347 071 | ankecollart@jibbplus.nl

Culturele activiteiten via CultuurContact | 0492 476 654 | i.debrouwer@cultuur-contact.nl