โ€œWij waren bij het Burgemeestersontbijt 2019. Omdat we Junior Jibb+โ€™ers zijn, waren wij ook uitgenodigd bij deze feestelijke editie. We mochten naar het Kasteel in Helmond en gingen al vrij snel op de foto, natuurlijk met burgemeester Elly Blanksma. Toen iedereen aan tafel zat, zei de burgemeester: โ€˜Smakelijk eten allemaal!โ€™ Tijdens het eten reikte de burgemeester het Gezonde School vignet uit aan de Vendelier. Vlak daarna kwam ze bij ons zitten en vroeg ze waarom wij hier waren. Wij hebben meteen uitgelegd wat wij doen als Junior Jibb+โ€™ers en dat het superleuk is om te doen. Wat we allemaal hebben gegeten vertellen we liever niet, maar het was superlekker. Op het einde was dan ook alles op!โ€

— Junior Jibb+โ€™ers Manar & Puk (10 jaar), leerlingen groep 7 op OBS โ€™t Hout

Lees hier de terugblik van de feestelijke editie van het Burgemeestersontbijt.