Vanaf zaterdag 30 november tot donderdag 12 december kun je stemmen op onze Jibb+ collega Sophie Pennock als ‘Buurtsportcoach van het jaar’.

Uit heel Nederland zijn er in totaal drie buurtsportcoaches door een deskundige jury genomineerd die kans maken op deze titel. De titel Buurtsportcoach van het jaar is een publieksprijs, dus iedereen kan zijn/haar stem uitbrengen. De winnaar krijgt alle eer, inclusief een mooi aandenken en een geldprijs om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding. In het filmpje laten we zien waarom Sophie deze titel hoort te winnen!

Breng Sophie naar de overwinning door jouw stem op haar uit te brengen via www.wijbuurtsportcoaches.nl/LeefModule/Details/12021

Alvast bedankt voor jouw stem! 

Ps. Voor het bevestigen van je stem, moet je een e-mailadres invullen. Er kan per emailadres eenmalig gestemd worden!