Skip to content
Meet, Weet & Beweeg gezondheidscheck

‘Mijn man en ik wonen net in Helmond. Ik zag de Meet, Weet & Beweeg bijeenkomst in de krant staan en dacht meteen: ‘dit is een goed moment om weer iets te gaan ondernemen.’ Afgelopen zomer heb ik een namelijk een puntmes in mijn voet gekregen, waardoor ik in een aantal tenen geen gevoel meer heb. Tijdens het lopen heb ik daar geen pijnklachten van. Het is vooral bij het aantrekken van sokken en schoenen dat die tenen wel eens ergens achter blijven hangen. En in de zomer draag ik graag pumps, dus we wachten af of dat nog gaat lukken dit jaar.

Zojuist ben ik bij de podotherapeut geweest en zij vertelde mij dat waarschijnlijk mijn zenuw is aangetast. Mijn klacht zal misschien niet verholpen kunnen worden, maar het is wel mogelijk dat ik door het dragen van steunzolen minder last ga ervaren. Ik heb een kaartje meegenomen van de podotherapeut en ik ga zeker eens een afspraak maken!

Omdat ik net in Helmond woon, ben ik mij ook aan het oriënteren wat ik qua beweging kan doen. Mijn man gaat altijd naar de sportschool, maar fitness is echt niets voor mij. In het tasje dat we hebben gekregen aan het begin zag ik een flyer met het aanbod van Jibb+. De beweegtuin bij de speeltuin in Helmond-West lijkt me wel iets voor mij. Dan ben ik aan het bewegen in de buitenlucht en leer ik ook meteen nieuwe mensen kennen uit de buurt.’

— Deelneemster van de Jibb+ Meet, Weet & Beweeg bijeenkomst op zaterdag 18 januari 2020 i.s.m. De Fysioclub – Dietistenpraktijk Dietist.nl – Pero Podotherapie

Op zaterdag 12 september vindt de volgende Meet, Weet & Beweeg bijeenkomst plaats bij MediFit Helmond
Aanmelden voor de gezondheidscheck in september verloopt via www.jibbplus.nl/meet-weet-beweeg

Foto's van de Meet, Weeg & Beweegbijeenkomst (18 januari 2020)