In de meivakantie organiseert Jibb+ een online beweegprogramma voor de basisschoolkinderen. Veel activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met sportaanbieders uit Helmond. Via de website www.jibbplus.nl vind je het volledige programma. Inschrijven is niet nodig, alle activiteiten worden online aangeboden op de Facebook en YouTube pagina van Jibb+.

Van hiphop tot koken
Giel Swinkels, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘In deze corona-tijd is het voor ons helaas niet mogelijk om een gaaf fysiek bewegingsaanbod aan te bieden in de meivakantie. Maar dit is natuurlijk geen reden om op de bank te blijven zitten! Daarom hebben we in samenwerking met meerdere sportaanbieders in Helmond een alternatief programma bedacht.’ Het programma is gericht op alle basisschoolkinderen van Helmond. ‘De lessen variëren van hiphop, bootcamp, taekwon-do tot atletiek. En speciaal voor de kleuters is er een les algemene dansvorming. Ook gaan we deze vakantie weer koken en willen we de kinderen laten zien dat gezond eten ook lekker is!’, vertelt Giel.

Online gratis aanbod
Het programma voor de meivakantie is te vinden op de website van Jibb+. Giel: ‘Alle lessen zijn op de genoemde datum en starttijd online te vinden op onze Facebook- en YouTubepagina. Daarnaast worden er ook een aantal live-lessen gegeven, dus zorg dat je op tijd klaar staat!’

Kom in beweging met Jibb+
Jibb+ organiseert iedere vakantieperiode diverse sport- en beweegactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Giel: ‘Tijdens de schoolvakanties hebben wij als doel om kinderen van Helmond in beweging te brengen, dus ook in deze tijd van het coronavirus. En misschien ontdekken kinderen zelfs wel een nieuwe sport tijdens deze bijzondere meivakantie. Dat zou helemaal geweldig zijn!’