Vanaf woensdag 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jongeren van 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen sporten in de buitenlucht. Samen met Gemeente Helmond hebben wij intensief overleg gehad hierover. Zo staan we samen klaar om alle sportaanbieders in Helmond van de juiste informatie en procedures te voorzien en daar waar het gewenst is te woord te staan. Op 24 april is een uitgebreide e-mail naar onze relaties gestuurd over het sporten onder de vernieuwde maatregelen.

Dien protocol in!

Verschillende sportaanbieders willen graag weer opstarten. Dat is fantastisch! Voordat je gaat starten met sportactiviteiten is het belangrijk dat er een protocol bij Gemeente Helmond wordt ingediend. Ondertussen zijn er al bijna 30 Helmondse sportverenigingen begonnen met hun sportlessen voor jeugd en jongeren. Ook zijn er verengingen zijn die op andere sportparken welkom geheten worden om hun sport te beoefenen. Mooie vorm van samenwerking; geweldig dat dit zo kan!

Kom je er niet helemaal uit met het opstellen van het protocol? Laat het ons weten. Wij denken graag mee.

Ook Jibb+ heeft een protocol opgesteld voor haar buitenactiviteiten met jeugd en jongeren. Het Jibb+ protocol is hier te lezen!

Aanbod ook voor niet-leden
Alle kinderen en jongeren moeten de kans krijgen mee te sporten, dus ook de niet-leden. Dit kan heel makkelijk door activiteiten aan te bieden via het platform voor Sport en Cultuur in Helmond: www.sportencultuurhelmond.nl.

Nog vragen?
Heb je vragen? Of de gestuurde informatie vanuit de gemeente en Jibb+ niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar sportaanbieders@jibbplus.nl.