Programma Zomerse Sportinstuif (13 t/m 17 juli 2020)

Locatie
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Mulo Baseball (Brouwhuis)
Zeskampspelen
Urban
Sport en Spel
Krachtpatserdag
Finaledag
Sportpark Brandevoort
Krachtpatserdag
Zeskampspelen
Urban
Sport en Spel
Finaledag
Swift (Helmond-Oost)
Sport en Spel
Krachtpatserdag
Zeskampspelen
Urban
Finaledag
H.A.C. (Stiphout)
Urban
Sport en Spel
Krachtpatserdag
Zeskampspelen
Finaledag

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Heb jij je ingeschreven voor de Zomerse Sportinstuif? Op woensdag 8 juli zijn alle bevestigingsbrieven verzonden! Geen mail ontvangen? Check ook even je spambox.

Niks gehad of heb je nog vragen? Bel naar 0492-347071 of stuur een e-mail naar activiteiten@jibbplus.nl.

Zin in een sportieve start van jouw zomervakantie? Schrijf je dan in voor de Jibb+ Zomerse Sportinstuif. In de eerste week van de zomervakantie (13 t/m 17 juli) organiseert Jibb+ op vier verschillende locaties in Helmond leuke sport- en spelactiviteiten. Iedere dag een ander thema en voor alle basisschoolkinderen in Helmond! De inschrijving start op maandag 8 juni om 9.00 uur via onze website. 

Plezier staat voorop!
Nienke, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, hebben we de eerste week van de zomervakantie een andere invulling gegeven dan voorheen. We gaan iedere dag op vier verschillende locaties in Helmond aan de slag. En elke dag wordt één sportieve activiteit georganiseerd voor alle kinderen van groep 1 t/m 8, waarbij plezier voorop staat. Zo kunnen kinderen kennismaken met verschillende vormen van sport, een echte Zomerse Sportinstuif dus!’

Vier locaties, elke dag een ander thema
De vier locaties zijn H.A.C (sportpark Molenven), Mulo Baseball, Sportpark Brandevoort en Swift. De volgende thema’s komen voorbij: Zeskamp, Sport & Spel, Urban en Krachtpatserdag. ‘De thema’s wisselen per dag en komen op elke locatie een keer aan bod. Op vrijdag hebben we op alle locaties de Finaledag!’, vertelt Nienke enthousiast. De dag wordt opgedeeld in twee dagdelen, de ochtend van 10:00 – 12:00 uur en de middag van 13:00 – 15:00 uur. Nienke: ‘Per dagdeel doen maximaal 30 kinderen mee. En omdat we op vier locaties in Helmond aan de slag zijn, kunnen we per dag maar liefst 240 kinderen aan het bewegen brengen. Dus kom maar op met al die aanmeldingen!’.

Inschrijven vanaf 8 juni
Het ochtend- en middagprogramma is hetzelfde, dus kinderen kunnen zich voor één dagdeel per dag opgeven. Nienke: ‘We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen met onze activiteiten. Door alleen voor de ochtend of middag op te geven, zorgen we ervoor dat iedereen een kans heeft om mee te doen. Natuurlijk mogen de kinderen wel iedere dag meedoen!’ Op de website www.jibbplus.nl staat het overzicht van het volledige programma van de Zomerse Sportinstuif. De kosten per kind zijn € 2,50 (voor een dagdeel). De inschrijfperiode loopt van maandag 8 juni t/m 1 juli en vol is vol. Nienke: ‘Schrijf je snel in via onze website. Alle Jibb+’ers hebben er in ieder geval weer heel veel zin in!’