Door de nieuwe maatregelen per 15 december 2020 zijn wij genoodzaakt om een groot deel van onze activiteiten te annuleren.

Zaalvoetbaltoernooi

Het zaalvoetbaltoernooi op 28, 29 en 30 december gaat helaas niet door. De ingeschreven teams zijn via de mail op de hoogte gebracht.

Kerstvakantie activiteiten
Al onze kerstvakantie activiteiten zijn geannuleerd. We snappen dat dit vragen oproept. Voor een aantal activiteiten werken we aan alternatief. Iedereen die zich heeft aangemeld voor een activiteit krijgen deze week een e-mail van ons. Houd je mailbox dus goed in de gaten (ook je ongewenste mail). Voor vragen kun je altijd een e-mail sturen naar activiteiten@jibbplus.nl of neem contact op met 0624647921.

Beweegactiviteiten voor volwassenen
Alle groepslessen voor volwassenen komen te vervallen. Vanaf 4 januari zullen we straatgym gaan aanbieden bij onze vaste locaties (programma volgt). Bekijk hier de beweegtips voor volwassenen vanuit huis.

Hart onder de riem
Wij wensen alle sportaanbieders in Helmond ontzettend veel succes de komende weken. Sterkte voor de clubs die moeten sluiten en/of hun aanbod voor volwassenen niet meer door kunnen laten gaan. Heb je vragen of hulp nodig? Laat het ons weten via sportaanbieders@jibbplus.nl. Ons ‘team sportaanbieders’ helpt jullie graag verder en wij staan voor jullie klaar. Bekijk hier de informatie over de mogelijkheden waarmee wij je verder kunnen helpen!

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Zijn er vragen, laat het ons weten via info@jibbplus.nl.

Voor iedereen: blijf thuis, blijf bewegen en blijf gezond!