Mis jij het spelen en sporten met je vriendjes en vriendinnetjes op school? Dan hebben wij iets supergaafs voor jou! Vanaf 18 januari gaan wij ‘Buiten Sporten met Jibb+’ voor groep 3 t/m 8. Ben je klaar met je schoolwerk thuis? En wil je even lekker bewegen? Geef je dan op!

Op maandag, dinsdag en donderdag geven wij een gave beweegles in de buitenlucht. Speciaal voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. We starten om 15 uur en iedere dag op een andere locatie in Helmond. Opgeven via www.sportencultuurhelmond.nl. En vergeet niet om jouw vriendje of vriendinnetje te vragen om ook mee te doen!

Programma ‘Buiten Sporten met Jibb+’

Dag
Tijdstip*
Locatie
Maandag
15.00 – 16.00 uuur
Rood-Wit ’62 / Sportpark Brandevoort
Dinsdag
15.00 – 16.00 uur
Mulo Baseball & Softball / Voetbalclub Mierlo-Hout
Donderdag
15.00 – 16.00 uur
Swift Helmond / Stiphout Vooruit

* Bij voldoende aanmeldingen openen we een tweede moment van 16.00 – 17.00 uur. 

LET OP! Inschrijven start op woensdag 13 januari om 9.00 uur