De zon schijnt, tijd om lekker na schooltijd te gaan bewegen!
Van 7 tot en met 13 juni is de Week voor de Gezonde Jeugd. Samen met Hogeschool de Kempel organiseren we in deze week verschillende sport & spel activiteiten door heel Helmond. Voor groep 1 t/m 8 is er een gaaf naschools sportaanbod op 10 verschillende locaties. Voor de peuters met ouder(s)/verzorger(s) of vanuit de kinderopvang kun je op woensdag 9 en zondag 13 juni meedoen met de nijntje groente- en fruitwandeling.

Naschools sporten met Jibb+
Op tien verschillende locaties in Helmond worden in deze week verschillende naschoolse activiteiten georganiseerd. Jibb+ en Hogeschool de Kempel slaan deze week de handen ineen en organiseren deze verschillende sport- en spelactiviteiten door heel Helmond.

Nijntje groente- en fruitwandeling
Bij de nijntje groente- en fruitwandeling ga je samen naar nijntje speuren en kom je onderweg leuke raadsels over groente en fruit tegen.

Schrijf je in!
Je mag meedoen met zoveel activiteiten als je wilt en deelname is gratis!
Schrijf je wel even in via www.sportencultuurhelmond.nl. Inschrijven kan van maandag 17 mei 09.00 uur t/m woensdag 2 juni 23.59 uur. Vol=vol!

Dus heb jij zin om lekker te komen bewegen? Schrijf je in en doe mee!