In de kerstvakantie hoef je je niet te vervelen! In samenwerking met meerdere Helmondse sportaanbieders heeft Jibb+ weer een activiteitenprogramma samengesteld voor basisschoolkinderen uit Helmond. Vanaf 6 december kunnen kinderen zich hier inschrijven.

Voor ieder wat wils
Kinderen kunnen meedoen met o.a. circus, dansen of de Olympische Winterspelen. Daarnaast kan er gekozen worden uit diverse verdedigings- en balsporten. Ook kunnen ze mee doen met ‘Jachtseizoen’,  een spel bekend van televisie, wat in de wijk Dierdonk plaats gaat vinden. De vakantie wordt afgesloten met ‘Koken met Jibb+’, waarbij gezond én lekker eten wordt gemaakt.

Op maandag 6 december om 9:00 uur start de inschrijving voor de activiteiten op www.jibbplus.nl. Kosten zijn €2,50 per activiteit.

Zaalvoetbaltoernooi 2021
Op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december vindt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer plaats. Voor deze zesde editie kunnen jongens en meiden van 6 t/m 18 jaar zich inschrijven met teams van 5 personen. Er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar! Inschrijven kan op www.jibbplus.nl/zaalvoetbal-2021.

Uiteraard volgt Jibb+ de richtlijnen van het RIVM en worden de coronamaatregelen in acht genomen. Alle activiteiten zijn dus onder voorbehoud. Wanneer een activiteit niet plaats kan vinden, worden de inschrijvers op de hoogte gebracht.