Skip to content

Speel, proef, kweek en eet gezond!

Maak groente dagelijkse kost op jouw kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en doe mee aan het programma van de Smakelijke Moestuinen!

Over ‘Smakelijke Moestuinen’
Jibb+ maakt het mogelijk dat tien locaties in Helmond tegen een gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van dit programma. Voor een eenmalige eigen bijdrage van €100 nemen de scholen gedurende drie jaar deel aan het project ‘Smakelijke Moestuinen’ en ontvangen ze een mooie moestuin met gereedschappen en zadenpakket, aangevuld met een toolbox vol educatief materiaal én ondersteuning bij activiteiten. Hierin is álles inbegrepen, van een mooie houten moestuinbak inclusief transport, de te behalen groente proefdiploma’s tot workshops, toegang online portal en een gratis helpdesk voor alle vragen!

Doel van het project
Jibb+ stimuleert hiermee de bewustwording van de waarde van groenten en het belang van een gezond voedingspatroon bij kinderen.

Heb je interesse?
Heeft jouw kinderdagverblijf of peuterspeelzaal nog geen moestuin? Wil je graag meer informatie over de Smakelijke Moestuinen? Stuur dan een mail naar Marijet Kuijpers: marijetkuijpers@jibbplus.nl.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de Smakelijke Moestuinen? Kijk dan op www.smakelijkemoestuinen.nl