Skip to content

Kom in beweging tijdens de meivakantie!

UPDATE: MELD JE AAN VOOR SPORTIEVE BUITENACTIVITEITEN
Sinds kort mag er weer gesport worden door de jeugd. Daar zijn we natuurlijk super blij mee! Daarom hebben wij voor de week van 4 t/m 8 mei, naast het online aanbod, óók een regulier vakantieaanbod georganiseerd. Alle activiteiten zullen deze week, bij uitzondering, GRATIS zijn om mee te doen! We hopen zoveel mogelijk kinderen te begroeten! Wat gaat we allemaal doen? Expeditie Robinson,  Fifa Games, handbal, straathockey, honkbal, sport en spel, padel en tennis, beachgames en Jibb+ Code!

Je kunt je voor iedere activiteit tot een dag van tevoren 18:00 inschrijven!

ONLINE AANBOD
Daarnaast hebben we ook nog het alternatief online programma in samenwerking met meerdere sportaanbieders in Helmond. Alle lessen in het onderstaande programma zijn op de genoemde datum en starttijd online te vinden op onze Facebook– en YouTube pagina’s. Daarnaast worden er ook een aantal LIVE-lessen gegeven, dus zorg dat je op tijd klaar staat! 

WINACTIE!
Jullie staan natuurlijk te springen om te laten zien hoe goed jullie bezig zijn en daarom koppelen wij ook een winactie aan ons programma in de meivakantie. Deel je foto of video van jouw enthousiaste deelname op onze Facebook of Instagram en tag @jibbplus in het bericht. De vijf leukste inzendingen winnen een voucher (t.w.v. €2,50) om eenmalig gratis deel te nemen aan een vakantieactiviteit van Jibb+ naar keuze in schooljaar 2020-2021.

Veel plezier met dit gratis online aanbod en hopelijk tot snel!

ONLINE PROGRAMMA - 28 APRIL T/M 8 MEI

Dinsdag 28 april

In samenwerking met Atletiek Helmond.

Vind je het leuk om te rennen en te springen? Doe mee met de trainers van Atletiek Helmond en zet je beste beentje voort.

Je kunt lekker meedoen in je woonkamer of in de tuin!

Jibb+ Meivakantie - Ontdek Atletiek

We starten de meivakantie lekker met rennen en springen? Doe mee met de trainers van Atletiek Helmond en zet je beste beentje voort. Je kunt lekker meedoen in je woonkamer of in de tuin! Veel plezier!!!

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Maandag 27 april 2020

Woensdag 29 april

In samenwerking met Hoomrun Dance Studios.

Met ongelooflijk veel energie en passie neemt Hoomrun Dance Studios je mee in een gave streetdance les.

Wil jij gave moves leren op een de coolste muziek? Doe gezellig mee!

Jibb+ Meivakantie: Streetdance

Met ongelooflijk veel energie en passie neemt Sherman van Hoomrun Dance Studios je mee in een gave streetdance les. Wil jij gave moves leren op de coolste muziek? Doe gezellig mee! 🕺

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Zaterdag 25 april 2020

Door Buurtsportcoach Jessie van Jibb+

In deze kookles neemt Jibb+ collega Jessie jullie mee in het bereiden van een voorgerecht, namelijk een heerlijke groentesoep!

Jibb+ Meivakantie: Koken - Groentesoep

In deze kookles neemt Jibb+ collega Jessie jullie mee in het bereiden van een voorgerecht, namelijk een heerlijke groentesoep!Ingrediënten:- 1 kleine ui- 1 winterwortel- 1 dunne prei- ½ eetlepel vloeibare margarine- 1 laurierblad- 1 bouillontablet met minder zoutBereiding:1. Maak de groente schoon. Snij de ui in snippers, de wortel in plakjes en de prei in dunnen ringen.2. Fruit de ui in de margarine.3. Voeg wat peper, het laurierblad, 300 ml water en het stukje bouillontablet tot. Kook dit 5 min.4. Voeg de rest van de groente toe en laat de groente in een paar min gaar worden. Verwijder het laurierblad.5. Eet smakelijk.

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Zaterdag 25 april 2020

Donderdag 30 april

In samenwerking met Balletstudio Brandevoort.

In deze leuke les heb je een mooie mix van moderne en jazz dan. Beweeg sierlijk mee op de groovy muziek!

De enthousiaste docent van Balletstudio Brandevoort neemt je mee van begin tot eind!

Jibb+ Meivakantie - Modern Jazz

In deze leuke les heb je een mooie mix van moderne en jazz dan. Beweeg sierlijk mee op de groovy muziek!De enthousiaste docente van Balletstudio Brandevoort neemt je mee van begin tot eind!

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Donderdag 23 april 2020

In samenwerking met Soo Bak Gi.

Maak je graag hoge trappen in de lucht? Of ben je benieuwd hoe nou eigenlijk moet stoten? In deze spelgerichte les neemt John van Dam van Soo-bak-gi je

Mee in een kennismakingsles taekwon-do. We gaan helemaal LIVE dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Jibb+ Meivakantie - Taekwondo (LIVE)

Taekwondo in samenwerking met Soo Bak-Gi 🥋

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Donderdag 30 april 2020

Vrijdag 1 mei

In samenwerking met Bootcamp Brandevoort.

Jibb+’ers Joes en Paul laten je een echte bootcamp les ervaren. Wil je meedoen aan een echte work-out? Ga je graag de uitdaging aan?

Zorg voor sportoutfit want je gaat zweten bij deze les! Veel plezier.

Jibb+ Meivakantie - Bootcamp

Jibb+’ers Joes en Paul laten je een echte bootcamp les ervaren. Wil je meedoen aan een echte work-out? Ga je graag de uitdaging aan? Zorg voor sportoutfit want je gaat zweten bij deze les! Veel plezier. 🏋️In samenwerking met Bootcamp Brandevoort

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Zaterdag 25 april 2020

Door Buurtsportcoach Jessie van Jibb+

Altijd al een keer zelf een hele gezonde spaghetti willen maken? Jibb+’er Jessie legt je uit hoe je dit hoofdgerecht kunt maken!

Jibb+ Meivakantie: Koken - Spaghetti

Altijd al een keer zelf een hele gezonde spaghetti willen maken? Jibb+’er Jessie legt je uit hoe je dit hoofdgerecht kunt maken! 🍝Ingrediënten:- 500 gram tomaten- 1 kleine ui- 1 teentje knoflook- 2 stengels bleekselderij- scheutjes olijfolie- 150 gr volkoren spaghetti- 4 blaadjes basilicum- 2 eetlepels geraspte kaas 30+Bereiding:1. Was de tomaten en snij ze in stukken2. Pel de ui en knoflook en snij dit klein3. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in kleine boogjes4. Fruit de ui, knoflook en bleekselderij een paar minuten zacht in de olie5. Voeg de tomaten toe en kook dit in 15 min tot saus6. Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking7. Breek de walnoten in stukjes8. Was de basilicum en knip of snij het klein9. Pureer de tomatensaus eventueel met de staafmixer en maak op smaak met basilicum en strooi de walnoten erover10. Serveer de saus en geraspte kaas bij de spaghetti

Geplaatst door Jibb+ Helmond op Zaterdag 25 april 2020

Maandag 4 mei

Door de Buurtsportcoaches van Jibb+

Houd je van balspellen of wil je graag weer eens oefenen? We nemen jullie live mee in een gave les die je nog niet eerder hebt gedaan!

Dinsdag 5 mei

In samenwerking met Balletstudio Brandevoort.

Deze les is speciaal voor peuters en kleuters. Spelenderwijs maak je kennis met de beginselen van dans en ballet. Superleuk om mee te doen als je kind houdt van bewegen op muziek! Dus dans lekker mee!

Door Buurtsportcoach Jessie van Jibb+

In deze kookles laat Jibb+er Jessie je zien hoe je een heerlijk nagerecht kunt maken. Een heerlijke tiramisu met peer staat op het menu!

Het boodschappenlijstje voor deze kookless zal twee dagen van tevoren geplaatst worden op onze Facebookpagina.

Woensdag 6 mei

In samenwerking met Sportschool MAACH.

Sportschool Maach verzorgt een gave kickboks-training vanuit zijn eigen sportschool. Wil je graag weten hoe je moet stoten of trappen? Je kan alleen meedoen óf met je papa en mama! Superleuk om samen te sporten.

Doe mee deze speciale online training voor jou!

In samenwerking met DV X-perience.

De docenten van DV X-perience presenteren jullie de basis van garde en showdans. Er komt een vleugje dansmarieken aan te pas. En natuurlijk het maken van een echte showdans.

Dus houdt je van sierlijk bewegen op muziek? Doe gezellig mee!

Donderdag 7 mei

Door de Buurtsportcoaches van Jibb+

De naam zegt het al. In deze liveles wordt je sportkennis getest! Weet jij bijvoorbeeld wat groter is: een voetbal of basketbal?

Je komt er achter tijdens deze les. We laten je natuurlijk niet stilzitten! We gaan ook gewoon sporten!

Door Buurtsportcoach Jessie van Jibb+

Als laatste online kookles laat onze collega Jessie zien hoe je overheerlijke Yoghurtcakejes kunt maken! Wie wil dat nou niet eens zelf maken?!

Het boodschappenlijstje voor deze kookles zal twee dagen van tevoren geplaatst worden op onze Facebookpagina.

Vrijdag 8 mei

In samenwerking met Unity Eight.

We sluiten de meivakantie af met een spetterende hiphop dans van Unity Eight. Eigenaar Martijn neemt je stap voor stap mee in een vette hiphop dans.

HEB JE VRAGEN? 

Neem dan contact met ons op via activiteiten@jibbplus.nl of via 0492-347071.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates