Skip to content

Een goed voornemen in 2021, maar ook zeker nu onze gezondheid extra belangrijk is, moeten we juist veel bewegen. Daarom heeft Jibb+ ook deze keer een beweegaanbod (incl. een lekkere gerecht) gemaakt voor de leerlingen thuis.

Hieronder vind je een aantal documenten en filmpjes met beweegactiviteiten voor leerlingen thuis (onderbouw en bovenbouw). Zo kunnen we samen de leerlingen stimuleren om voldoende te bewegen tussen het online leren door!

NIEUW! Buiten Sporten met Jibb+

Mis jij het spelen en sporten met je vriendjes en vriendinnetjes op school? Dan hebben wij iets supergaafs voor jou! Vanaf 18 januari gaan wij ‘Buiten Sporten met Jibb+’ voor groep 3 t/m 8. Ben je klaar met je schoolwerk thuis? En wil je even lekker bewegen? Geef je dan op!

Op maandag, dinsdag en donderdag geven wij een gave beweegles in de buitenlucht. Speciaal voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. We starten om 15 uur en iedere dag op andere locaties in Helmond. Opgeven via www.sportencultuurhelmond.nl. En vergeet niet om jouw vriendje of vriendinnetje te vragen om ook mee te doen!

 
Inschrijving start op woensdag 13 januari om 9.00 uur.
Dag
Tijdstip*
Locatie
Maandag
15.00 – 16.00 uuur
Rood-Wit ’62 / Sportpark Brandevoort
Dinsdag
15.00 – 16.00 uur
Mulo Baseball & Softball / Voetbalclub Mierlo-Hout
Donderdag
15.00 – 16.00 uur
Swift Helmond

* Bij voldoende aanmeldingen openen we een tweede moment van 16.00 – 17.00 uur. 

Week 2 - Groep 1 t/m 8

BEWEEGFILMPJE | Doe mee met juf Kim en Chaib (Sportschool MAACH) met verschillende boksbewegingen en oefeningen.

Week 1 - Groep 3-4-5

We gaan even lekker dansen! Doe je ook mee?

Week 1 - Groep 6-7-8

Doe mee met meneer Giel en juf Marjon en kraak de code!