Skip to content

UPDATE: SCHAATSEN IN HELMOND 2021-2022 GAAT HELAAS NIET DOOR

Hierdoor kan het schoolschaatsen dit jaar ook niet plaatsvinden. Klassen die zich hebben ingeschreven worden per mail op de hoogte gebracht.

We kunnen dit jaar weer schaatsen in Helmond! Van 9 december 2021 tot en met 9 januari 2022 kunnen bezoekers uit Helmond en omstreken weer volop genieten van schaatspret midden op de Markt. De Helmondse scholen zijn uiteraard weer welkom om met de kinderen te schaatsen. Een uur winterpret midden in de stad!

Lees onderstaande informatie goed door.

Wie
Groep 5 t/m 8 van alle basisscholen in Helmond en het VO. Elke school mag in eerste instantie (tot 15 november) met maximaal 4 groepen deelnemen. Voor het VO zijn aparte uren gereserveerd. 

Wanneer

  • Maandag 13 december
  • Dinsdag 14 december
  • Vrijdag 17 december
  • Maandag 20 december
  • Dinsdag 21 december

De tijden zijn van 09.00 uur t/m 14.30 uur m.u.v. vrijdag (vanaf 10.00 uur).

Waar
De schaatsbaan ligt bij de Markt in Helmond.

Kosten
€2,00 per leerling, en €1,00 per paar huurschaatsen. De begeleiding hoeft niet te betalen. De schaatsbaan stuurt een factuur naar de scholen.

Inschrijven
Per uur kunnen er maximaal 4 groepen op de schaatsbaan. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 3 december. Wees er snel bij, want vol =vol! 

Zijn er op maandag 15 november nog uren vrij? Je bent vanaf dan vrij om meer dan 4 groepen per school in te schrijven. Daarnaast mogen VO scholen vanaf 15 november op alle dagen/uren inschrijven. 

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Jibb+ door een mail te sturen naar gielswinkels@jibbplus.nl of te bellen naar 0492-347071.

Schoolschaatsen schaatsen huren
Schoolschaatsen ijsbaan
Schoolschaatsen Helmond

Inschrijving gesloten