Skip to content

Iedere schoolvakantie zorgen wij voor een sportief, afwisselend en uitdagend programma op verschillende locaties in Helmond. Kinderen uit groep 1 t/m 8, maar ook peuters en leerlingen van het voortgezet onderwijs, kunnen zich inschrijven voor verschillende activiteiten.

Veelal in samenwerking met sportaanbieders, maar ook regelmatig een ludieke Jibb+ activiteit. Misschien ontdek jij ook wel jouw sport tijdens een vakantie?

In onderstaande schema zie je wanneer je je kunt inschrijven voor de vakantieactiviteiten! Kosten zijn €2,50 per activiteit tenzij anders aangegeven.

Daarnaast organiseren we in de 1e week van de zomervakantie een week lang sport- en spelplezier tijdens de Jibb+ Zomervakantie! Een week gevuld met een sportief programma tussen 10.00-15.00 uur voor groep 1 t/m 8. Iedere dag een ander thema en locatie. Uiteraard zijn de activiteiten onder begeleiding van de Jibb+’ers.

Vakantie
Periode*
Start inschrijving*
Herfstvakantie
19 t/m 23 oktober
Maandag 28 september om 9:00 uur
Kerstvakantie
21 december t/m 1 januari (GEANNULEERD)
Maandag 30 november om 9:00 uur
Carnavalsvakantie
15 t/m 19 februari
Maandag 25 januari om 9:00 uur
Meivakantie
3 mei t/m 14 mei
Maandag 12 april om 9.00 uur
Jibb+ Zomervakantie
26 t/m 30 juli
Nog niet bekend

*Genoemde datums zijn onder voorbehoud. Deze zijn aan het begin van het schooljaar bepaald en kunnen gedurende het jaar aangepast worden.