Skip to content

Wilt u meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de gratis GoldenSports beweeglessen voor mensen vanaf 55 jaar, georganiseerd door Jibb+.

Sportief, gezond én gezellig
De GoldenSports beweeglessen worden georganiseerd in de wijken Helmond-Oost, Helmond-Noord en Helmond Binnenstad. In de buitenlucht ontmoet je buurt- en leeftijdsgenoten en maak je samen kennis met allerlei vormen van sport, spel en beweging.

Samen fitter
In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om je gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: je gaat meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor je algemene gezondheid. Daarnaast leer je mensen uit je buurt kennen, waardoor je kring van sociale contacten uitbreidt.

Variatie
Door wekelijks mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en krijg je een betere balans en coördinatie. En omdat de lessen nooit hetzelfde zijn, maar breed en gevarieerd qua activiteiten en spelvormen blijft het altijd leuk en uitdagend.

Aanmelden