Skip to content

Ledenontvangst

Ledenontvangst

Een goede eerste indruk van een organisatie is van groot belang voor een langdurig lidmaatschap bij een sportaanbieder. Weet jij hoe nieuwe leden bij jou ontvangen worden? Gastvrijheid en ontvangst begint al bij de eerste kennismaking en bij de eerste zoektocht op internet of social media. Hierna komen ze bij jullie voor de eerste keer op bezoek en gaan ze kennismaken met jullie organisatie. Hoe ga je ze hierbij ontvangen en begeleiden?

In deze tijd is de profilering van een organisatie van grote waarde, zowel voor nieuwe leden als in het maatschappelijke werkveld. Er liggen veel nieuwe kansen die aansluiten op de ontwikkelingen van de huidige tijd. Zou je hiervoor tips en ideeën willen krijgen? Laat het ons weten en wij geven jullie advies bij het ontwikkelen van een goede werkwijze voor ledenontvangst.

Maatwerk

Staat de behoefte of vraag van jouw organisatie hier niet beschreven? Maar ben je wel op zoek naar ondersteuning? Neem dan contact met ons op! Grote kans dat we je wel ondersteuning kunnen bieden of in contact kunnen brengen met een partij die je verder kan helpen.