Skip to content

Kom in beweging tijdens de zomer!

Inschrijven voor één van de activiteiten? Dan kan via het formulier onderaan op deze pagina!

Tijdens de zomerperiode organiseren wij speciaal voor volwassenen en ouderen een beweegprogramma. Bekijk hieronder het schema met de data, activiteit, tijdstip en locatie. Onder het schema staat een korte omschrijving van de activiteiten.

Aanmelden?
De meeste activiteiten zijn vrij toegankelijk, dus kom gerust langs! Voor een aantal activiteiten is aanmelden verplicht. Via het formulier onderaan de pagina kun je je opgeven voor deze activiteiten. 

Heb je vragen? 
Neem dan contact met ons op via info@jibbplus.nl of via 0492-347071

Sportdag Walking Sports

‘Walking Sports’ staat voor sport- en beweegactiviteiten op een lager tempo. Walking Sports draagt enorm bij aan de vitaliteit van oudere inwoners. Tijdens deze sportdag kun je ervaren welke vorm van Walking Sports het beste bij je past. Tijdens de sportdag komen onder andere voetbal, hockey en tennis voorbij. Deze dag staat in het teken van met veel plezier samen bewegen, waarnaast er ook ruimte is voor gezelligheid.

Meer informatie over deze dag volgt!

Jibb+ Check - Méér Weten

Speciaal voor de zomer hebben we de Jibb+ Check – Méér Weten. Hierbij testen we onder andere de ogen, het gehoor en is er de mogelijkheid om je rollator te laten controleren. Daarnaast kun je meedoen met een scootmobieltraining.

Meer informatie over deze activiteit volgt zo snel mogelijk!

Valpreventie

De valpreventie lessen bieden houvast en vergroten het zelfvertrouwen om de kans op vallen te verkleinen. We richten ons hierbij op balans mobiliteit en reactievermogen.

GoldenSports 55+

Door structureel mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en krijg je een beter balans en coördinatie. De lessen worden gegeven in een gezellig groepsverband in de buitenlucht.

Beweegtuin

De beweegtuin biedt volwassenen de gelegenheid om samen met anderen op een laagdrempelige manier in beweging te komen in de buitenlucht. Na een warming-up op muziek gaan we gezamenlijk op de toestellen trainen onder professionele begeleiding.

Wandelen

Meerdere keren per week wandelen we met groepen door de wijk of door de natuur. Wil je een keer gezellig meelopen met anderen in en om je eigen buurt? Sluit je dan aan!

Geef je hier op!