Skip to content

Sportaanbieders
Met een groot aantal sportaanbieders werken wij reeds samen of zijn we in gesprek. Wij willen graag met nog meer sportverenigingen samenwerken. Op deze manier kunnen we nog meer kinderen structureel aan het sporten krijgen. Is uw vereniging nieuwsgierig, neem contact met ons op!

Uiteraard werken wij ook samen met (semi-) commerciële sportaanbieders. Voorbeelden hiervan zijn dansscholen, sportscholen en vechtsportscholen. Wij zijn altijd op zoek naar het structurele sportaanbod dat past bij ieder individueel kind.

Deze sportaanbieders werken momenteel met ons samen:

 
 

Scholen
Jibb+ werkt samen met een groot aantal scholen in Helmond. De sport professionals geven speciale sportclinics onder schooltijd.
In eerste instantie om kinderen met andere sporten kennis te laten maken en enthousiast te maken voor verschillende vormen van bewegen. Daarnaast zijn deze clinics ervoor bedoeld om onze sport professional te introduceren bij de kinderen.

We werken samen met:

Basisonderwijs
 
 

Speciaal Onderwijs

 
 

Voortgezet Onderwijs

 
 

Welzijn
Jibb+ werkt samen met een aantal belangrijke maatschappelijke partners in Helmond. Deze organisaties hebben, evenals Jibb, ieder hun eigen specifieke kwaliteiten / vakgebieden. Als partners zijn we in staat om meer doelgroepen te bereiken. We versterken elkaar enorm door samen te werken. Vooral in onze activiteiten in de wijken.

Maatschappelijke Partners
 
 

Partners & Sponsors
Zonder ondersteuning van externe partners, adviseurs, stage-aanbieders en ondernemingen, die hun maatschappelijke betrokkenheid voor de activiteiten van Jibb+ tonen, kunnen wij ons werk niet doen. Ook zij kunnen u mogelijk van dienst zijn, wij brengen u met hen in verbinding.

Adviseurs

 
 

Maatschappelijke ondersteuners & sponsoren

 
 

Stage-aanbieders

 
 

Externe partijen