Skip to content

Aanbod

Opzetten nieuw aanbod

Experimenteren met nieuw sportaanbod? Dit kan voor een bepaalde doelgroep of een andere vorm van sport zijn. Voorbeelden zijn aanbod voor peuters/kleuters of een Oldstars 55+ variant, maar denk ook aan mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Laat het ons weten en we komen je graag helpen. Onze rol kan adviserend zijn, maar we kunnen ook tijdelijk in de uitvoering ondersteunen.

Kennismakingslessen tijdens en na schooltijd

Op alle basisscholen in Helmond verzorgen wij kennismakingslessen voor groep 1 tot en met 8. Wil je jouw sport meer onder de aandacht brengen bij de jeugd? Dan kunnen we samen een goed programma op maat opstellen. Denk aan een lesprogramma onder schooltijd, na schooltijd of zelfs een combinatie van beiden. Op deze manier maak je de weg naar jouw club nog aantrekkelijker en kun je jezelf als sportaanbieder sterk maatschappelijk profileren. Kunnen wij je hierbij helpen? Laat het ons weten.

Uniek Sporten

Wil jij je club toegankelijk maken voor aangepast sporten? Of heb je een vraag omtrent Uniek Sporten? Neem dan contact op of neem een kijkje op www.unieksporten.nl

Schoolvakanties en evenementen

Door het jaar heen organiseren we verschillende (jaarlijkse) evenementen en activiteiten tijdens de schoolvakanties. Hierbij zoeken wij actief de samenwerking met sportaanbieders. Denk aan het beschikbaar stellen van een locatie of het verzorgen van een activiteit, waardoor de sport extra onder de aandacht wordt gebracht.