Tijdens de carnavalsvakantie heeft Jibb+ weer een afwisselend aanbod aan activiteiten voor peuters en kinderen uit het basisonderwijs. De activiteiten worden verzorgd door Jibb+ en in samenwerking met Helmondse sportaanbieders. Je kunt je inschrijven via www.jibbplus.nl.

Van polonaise gym tot basketbal
Deze vakantie staat er weer van alles op het programma. Denk aan basketbal, ‘prinsen en prinsessen’ en polonaise gym. Ook hebben we weer een activiteit met Klasseboeren op het programma. Samen nemen we een kijkje bij de Schooteind Hoeve in Vlierden. Daarnaast werken we samen met sportaanbieders. Je kunt gaan kickboksen bij Team Holzken of meedoen met ‘Battle of the Girls’ bij TTV Stiphout.

Ook aanbod voor peuters
Deze vakantie kunnen ook peuters in beweging komen met Jibb+: “Voor kinderen van 2 en 3 jaar hebben we ouder-kind peutergym. Klim samen het klimrek in, ga samen rollen en speel samen spelletjes,” vertelt Charlotte de Moet, buurtsportcoach bij Jibb+.

In beweging tijdens de vakantie
Jibb+ organiseert, in samenwerking met Helmondse sportaanbieders, iedere vakantieperiode diverse activiteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Charlotte: “We willen kinderen in beweging brengen en laten kennismaken met diverse sporten en met gezonde voeding. Misschien ontdekken ze wel hun favoriete sport en worden ze lid van een vereniging.”

Schrijf je in!
Schrijf je in voor de activiteiten op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Kosten zijn €2,50 per activiteit. Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld (www.leergeld.nl/helmond).