Skip to content

Helmonds Goud: TV-programma voor senioren

De lokale omroep DitisHelmond TV start op maandag 3 mei met ‘Helmonds Goud’, een televisieprogramma voor senioren (55+). Het programma is een coproductie met Jibb+, LEVgroep, CultuurContact, Lang Leve Cultuur en VBOH. Helmonds Goud brengt beweeglessen, cultuur, informatie en amusement van en voor Helmonders.

LEES MEER

Helmond twee Gezonde Sportkantines rijker

Op woensdag 21 april kregen Mulo Baseball en Sportschool MAACH het welverdiende certificaat ‘Gezonde Kantine’ uit handen van wethouder Harrie van Dijk. Het certificaat geeft aan dat het maken van een gezondere keuze makkelijk wordt gemaakt in deze kantines.

LEES MEER

Clubkadercoaching versterkt Helmondse Sportclubs

Door de pilot ‘Clubkadercoaching’ worden verenigingen geholpen met het opzetten, uitvoeren en het borgen van de trainersbegeleiding. ‘Plezier en ontwikkeling zijn de belangrijkste factoren om te gaan sporten en om te blijven sporten.’, vertelt René Taal, buurtsportcoach en coördinator Sportaanbieders bij Jibb+.

LEES MEER
Ommetje Brandevoort

Loop eens een Ommetje door Helmond!

Ommetjes, kuiertjes of rondwandelingen. Noem het zoals je wilt, maar gezond is het zeker. En als je het niet alleen doet: supergezellig! Dus bel aan bij je buurvrouw, opa of oude vriend(in) en start je gesprek met: ‘Ik ga graag een rondje om-met-je, ga je mee?’

LEES MEER
Maak jouw sportdroom waar!

Uniek Sporten de Peel en Jibb+ laten sportdromen uitkomen!

Mensen met een beperking verdienen net als ieder ander de kans om te sporten en bewegen! Helaas is dat niet altijd zo vanzelfsprekend en hebben deze mensen vaak sportdromen, die lastig zijn om te realiseren. Om die reden slaan Uniek Sporten de Peel en Jibb+ de handen ineen. ‘We gaan drie Helmonders met een fysieke beperking heel erg blij maken. Hun sportdroom laten we ook echt uitkomen!’, vertelt Lisanne van der Veen, beweegcoach bij Uniek Sporten de Peel.

LEES MEER

Online Beweegmarathon

Op zaterdag 27 februari en zondag 28 februari slaan verschillende Helmondse sportaanbieders de handen ineen! Van 09.30 uur tot 12.30 uur zal er via het YouTube kanaal van Jibb+ de hele ochtend een aanbod worden gestreamd. Bekijk het programma!

LEES MEER