Skip to content
Jibb+ Basketbal Helmond

Doe mee met de Zomerse Sportinstuif van Jibb+

Zin in een sportieve start van jouw zomervakantie? Schrijf je dan in voor de Jibb+ Zomerse Sportinstuif. In de eerste week van de zomervakantie (26 t/m 30 juli) organiseert Jibb+ op drie verschillende locaties in Helmond leuke sport- en spelactiviteiten.

LEES MEER

De Kempel in beweging samen met Jibb+

In de week van 7 tot en met 11 juni vindt de landelijke Week voor de Gezonde Jeugd plaats. Ook in JOGG-gemeente Helmond wordt hier aandacht aan besteed. Hogeschool de Kempel en Jibb+ slaan de handen ineen en organiseren in deze week verschillende sport- en spelactiviteiten door heel Helmond.

LEES MEER

Sjors Sportief & Creatief in Helmond

Ook in het nieuwe schooljaar gaan Jibb+ en Cultuurcontact samen verder met het initiatief Sjors Sportief & Creatief. Dit alles gebeurt via het platform ‘Sport en Cultuur Helmond’. Via de website www.sportencultuurhelmond.nl kunnen alle inwoners van Helmond, jong en oud, op een laagdrempelige manier kennismaken met sport- en cultuuractiviteiten.

LEES MEER

Helmonds Goud: TV-programma voor senioren

De lokale omroep DitisHelmond TV start op maandag 3 mei met ‘Helmonds Goud’, een televisieprogramma voor senioren (55+). Het programma is een coproductie met Jibb+, LEVgroep, CultuurContact, Lang Leve Cultuur en VBOH. Helmonds Goud brengt beweeglessen, cultuur, informatie en amusement van en voor Helmonders.

LEES MEER

Helmond twee Gezonde Sportkantines rijker

Op woensdag 21 april kregen Mulo Baseball en Sportschool MAACH het welverdiende certificaat ‘Gezonde Kantine’ uit handen van wethouder Harrie van Dijk. Het certificaat geeft aan dat het maken van een gezondere keuze makkelijk wordt gemaakt in deze kantines.

LEES MEER