Skip to content

Sjors Sportief & Creatief opnieuw van start in Helmond

Op maandagochtend 7 september reikte sportwethouder Harrie van Dijk het nieuwe exemplaar van het Sjorsboekje uit aan kinderen van De Vendelier. Alle kinderen uit het basisonderwijs in Helmond ontvangen het Sjorsboekje. Inschrijven voor de activiteiten start op 21 september om 9.00 uur via www.sportencultuurhelmond.nl.

LEES MEER

Dag van de Sportclub in Helmond

Dit jaar organiseert Jibb+ op zondag 20 september van 10.00 tot 14.00 uur de ‘Dag van de Sportclub’ in Helmond. René Taal, Jibb+ buurtsportcoach: ‘We zijn heel blij dat dit jaar meer dan 20 Helmondse clubs hun deuren openen voor publiek. Het is een mooie kans om jezelf als sportaanbieder in de kijker te zetten.’

LEES MEER
Sjors Sportief Helmond

Sjors Sportief & Sjors Creatief in Helmond

Na het succes van Sjors Sportief & Creatief in het afgelopen schooljaar, gaan Jibb+ en CultuurContact ook in het nieuwe schooljaar verder met dit initiatief. Via de website www.sportencultuurhelmond.nl kunnen alle inwoners van Helmond, jong en oud, op een laagdrempelige manier kennismaken met sport- en cultuuractiviteiten.

LEES MEER

Doe mee met de Zomerse Sportinstuif van Jibb+

In de eerste week van de zomervakantie (13 t/m 17 juli) organiseert Jibb+ op vier verschillende locaties in Helmond leuke sport- en spelactiviteiten. Iedere dag een ander thema en voor alle basisschoolkinderen in Helmond! De inschrijving start op maandag 8 juni om 9.00 uur via onze website.

LEES MEER

Meld je aan voor Sport en Spel met Jibb+

Wil jij meedoen met de leukste sporten en spellen? Jibb+ zorgt voor een uur sportplezier! Doe mee met trefbal, “iemand is hem-niemand is hem”, blokjesvoetbal, slagbal, tikspelen en meer van dit soort leuke spellen!

LEES MEER

Belangrijke update voor sportaanbieders

In de meivakantie organiseert Jibb+ een online beweegprogramma voor de basisschoolkinderen. Veel activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met sportaanbieders uit Helmond. Inschrijven is niet nodig, alle activiteiten worden online aangeboden op de Facebook en YouTube pagina van Jibb+.

LEES MEER