De zomervakantie staat bijna voor de deur, maar we zijn bij Jibb+ alweer langzaam begonnen met de voorbereidingen voor de herfstvakantie 2024. Deze is altijd vrij kort na de zomervakantie en in verband met het werven en promoten, beginnen we hier altijd al voor de zomervakantie mee.

Tijdens vakanties kunnen jullie als vereniging gebruik maken van de mogelijkheid om jullie sport te promoten op eigen locatie, d.m.v. van het geven van een clinic/workshop. Dit is een mooie gelegenheid om kinderen kennis te laten maken met jullie sport en hierdoor eventueel nieuwe leden te werven. De duur van de clinic en de gewenste doelgroep voor de clinic(s) bepalen jullie zelf. Wij adviseren wel om in te zetten op de leeftijden van kinderen van de basisschool. De werving en promotie zullen wij helemaal verzorgen op de basisscholen met flyers/posters en via social media.

Mochten jullie interesse hebben om iets in de herfstvakantie te willen organiseren/aanbieden, dan horen we dat graag uiterlijk vrijdag 23 augustus.