Skip to content

Ontdek wat sport met je doet, wordt ervaringsdeskundige!

Houd jij van sport, wil jij je talenten ontdekken via sport en nieuwe mensen leren kennen? Doe dan mee met het Set Your Life Goals traject of de Life Goals beweeggroep!

Wij creëren sportmomenten voor jongeren en volwassenen die het net even wat moeilijker hebben, waarvoor het moeilijker is om bij een reguliere sportclub aan te sluiten. Zowel jongeren als volwassenen met een psychische kwetsbaarheid kunnen meedoen.

MDT Set Your Life Goals traject
Samen met jouw coach stel jij je ‘Life Goals’ op en ga je jouw talenten verder ontwikkelen via sport. Denk aan het volgen van workshops, een opleiding tot sportcoach, vrijwilligerswerk bij een sportvereniging en het organiseren van een sportfestival. Ook kun je een doe-plek volgen bij een van de maatschappelijke partners. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het opdoen van sociale contacten staan centraal tijdens dit traject. Middels de kracht van sport willen we jou inspireren weer mee te doen en je steentje bij te dragen. Door letterlijk te gaan bewegen, zet je namelijk ook een stap vooruit in het leven. Het MDT Set Your Life Goals traject richt zich op jongeren en volwassenen tussen de 14 en en 30 jaar oud.

Life Goals beweeggroep 
Is een compleet traject voor jou nog een stap te ver of wil je na het traject blijven sporten in een beweeggroep? Dan kun je meedoen met de Life Goals beweeggroep. De lessen zijn gevuld met sport en spel. Je krijgt de kans om verschillende sporten uit te proberen. De groep is voor alle leeftijden toegankelijk.

Ik wil stabiliteit in mijn leven, zodat mijn kinderen altijd op me kunnen terugvallen.

Lees hier het verhaal van Toy.

Meer weten?
Voor meer informatie over Life Goals Helmond kun je terecht bij

Flo van de Waterlaat – de Haas
Projectleider Life Goals
Telefoon: 0492 347 071
E-mail: flodehaas@jibbplus.nl

Unieke samenwerking
Jibb+ en de LEVgroep hebben de handen ineengeslagen met Stichting Life Goals voor het opzetten van een sportprogramma voor jongeren met een psychische kwetsbaarheid. Samen met SMO Helmond, Leger des Heils, MEE Helmond, GGZ Zuidoost-Brabant en Helmondse sportverenigingen bieden we het MDT Set Your Life Goals traject aan. Daarnaast heeft Jibb+ na het succes van dit traject ook een Life Goals beweeggroep opgezet.

Inschrijfformulier

Ik meld me aan voor(Vereist)
Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Geslacht(Vereist)
Adres(Vereist)