Zaterdag 19 februari is het zo ver, dan vindt de langverwachte Thuiswedstrijd plaats. Jibb+ en Gemeente Helmond hebben de handen ineengeslagen om samen een middag gevuld met inspirerende workshops en interessante presentaties voor sportaanbieders op te zetten.

Lokale behoeften
Tijdens de Thuiswedstrijd wordt aandacht besteed aan landelijke ontwikkelingen en trends in de wereld van sport(verenigingen). “We spelen in op de lokale wensen en behoeften”, vertelt René Taal, buurtsportcoach en coördinator sportaanbieders bij Jibb+. “Jibb+ en Gemeente Helmond hebben deze wensen en behoeften de afgelopen jaren in kaart gebracht naar aanleiding van individuele gesprekken met de verenigingen.”

Een wedstrijd vol met kansen
Op het programma staan diverse workshops: van marketing in de sportvereniging tot de gezonde sportkantine. De laatste jaren wordt een gezonde sportkantine steeds belangrijker in de vereniging. Irene Walk van Team:Fit zal ons hierover bijpraten. Daarnaast zal de Gemeente Helmond aandacht besteden aan het Lokaal Sportakkoord en ondersteunende subsidies. Ook is er ruimte voor de positieve sportcultuur: hoe zorg je voor een positieve sfeer en hoe maak je problemen bespreekbaar? Deze en alle andere vragen worden beantwoord tijdens de Thuiswedstrijd. Bekijk alle workshops en onderwerpen op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl/de-thuiswedstrijd). 

Inschrijven is gratis
Sportaanbieders kunnen zich gratis aanmelden via de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Hier vind je ook alle praktische informatie, het programma en meer uitleg over de aangeboden workshops. We zien je graag zaterdag 19 februari in het SolarUnie Stadion van Helmond Sport. Een middag vol informeren, motiveren en inspireren!