Op zaterdag 4 november hebben we voor de 2e keer “De Thuiswedstrijd” georganiseerd. Tijdens deze middag waren er goede sprekers zoals Daniël Klijn (Brug8) die dieper in ging op de toekomst voor sportverenigingen, Robbert de Leeuw (Brug8) die een frisse kijk gaf op marketing en communicatie en Rob van der Wijst (Jibb+) die de clubs meenam in kansen en mogelijkheden omtrent het opzetten van nieuw aanbod of vernieuwend aanbod.

De dag werd geopend door Wethouder van Dijk en werd daarna opgevolgd door Ad van Ham die de campagne Sportief Helmond heeft toegelicht. Deze campagne richt zich op het Veilig Sportklimaat en zal de komende jaren uitgerold worden in Helmond. Ook de thema’s “Gezonde Sportclub” en “Uniek Sporten” werden toegelicht door Irene Walk van Team:FIT en Lisanne van der Veen namens Uniek Sporten de Peel.

Een mooie middag met veel inspiratie. Kijk hier voor meer informatie en een terugblik. Op deze pagina zijn ook alle presentaties terug te vinden, evenals mogelijkheden om dieper op bepaalde thema’s in te gaan.

De Thuiswedstrijd, een wedstrijd vol met kansen!

Op zaterdag 4 november 2023 stond De Thuiswedstrijd weer op het programma. Tijdens deze tweede editie stonden wederom diverse landelijke en lokale thema’s op het programma die verzorgd werden door lokale en landelijke organisaties. 

Kon je er niet bij zijn of wil je de inhoud van de workshops nog eens bekijken? Bekijk dan hieronder de documenten.