In de kerstvakantie gaan we niet stilzitten. Jibb+ heeft weer een breed programma aan activiteiten georganiseerd. Samen met sportaanbieders is er een programma samengesteld voor peuters en basisschoolkinderen uit Helmond.

Voor ieder wat wils
Van Minute to Win it! tot kickboksen bij De Hechte Band en de activiteit Frozen. Er is genoeg aanbod voor peuters en basisschoolkinderen uit Helmond. Ze kunnen kiezen tussen diverse sport- en spelactiviteiten. Zo kunnen kinderen ook komen trampoline springen bij We-Jump of handballen met Swift. Ben je benieuwd geworden naar de andere activiteiten in de kerstvakantie? Kijk op de website of de flyer die je op school ontvangen hebt naar het complete programma. Op maandag 4 december om 20:00 uur start de inschrijving voor de activiteiten van de kerstvakantie op www.jibbplus.nl.

Zaalvoetbaltoernooi 2024
Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari vindt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi weer plaats. Jongens en meiden van 6 t/m 18 jaar kunnen zich weer inschrijven in teams van vijf personen. Er zijn nog steeds plekken beschikbaar dus schrijf je snel in op www.jibbplus.nl/zaalvoetbal.