Op vrijdag 3 juni kunnen 55-plussers in Helmond en omgeving kennis gaan maken met OldStars Sport. Met OldStars sporten heb je de mogelijkheid om in aangepaste vorm mee te blijven doen bij de vereniging. Tijdens de OldStars Beweegdag zullen verschillende sporten aan bod komen.

Beweegdag
De OldStars Beweegdag start vrijdag 3 juni om 10:00 uur. Deelnemers zijn welkom in het SolarUnie Stadion op sportpark de Braak in Helmond. Er zullen diverse OldStars sporten aan bod komen, zoals tennis, voetbal en handbal. Tijdens de Beweegdag krijgen senioren de kans om één of meerdere sporten uit te proberen, hierdoor komen 55-plussers (weer) in aanraking met de sportvereniging.

OldStars Sport
OldStars sporten zijn reguliere sporten met een aantal spelregelwijzigingen om de spelvreugde voor 55-plussers te verhogen en tevens de belastbaarheid en blessuregevoeligheid te verkleinen. Deze manier van sporten draagt enorm bij aan de vitaliteit van de oudere inwoners. Jibb+ introduceerde in 2016 OldStars voetbal in Helmond en sinds een aantal jaren wordt deze vorm van voetbal gespeeld door W.V.V. Old Stars Helmond en bij R.K.S.V. Mierlo-Hout. Inmiddels heeft Jibb+ in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de sportverenigingen meerdere OldStars sporten in Helmond opgezet.

Schrijf je in!
Senioren die geïnteresseerd zijn in de OldStars Beweegdag kunnen zich inschrijven via www.jibbplus.nl. Als inschrijven via de website niet lukt, mag je je ook inschrijven door een e-mail te sturen naar kristianvandennouwlant@jibbplus.nl. Let op, inschrijven kan nog tot en met woensdag 1 juni. Meedoen aan de OldStars Beweegdag is gratis. Kom in sportieve en/of makkelijk zittende kleding.