Op vrijdag 30 juni is het zover, dan organiseert Jibb+ voor de derde keer de Triathlon voor Volwassenen bij recreatieplas Berkendonk in Helmond. De triathlon is voor iedereen toegankelijk en kan dan ook op drie verschillende niveaus doorlopen worden: rollatorproof, eenvoudig of uitdagend.

Triathlon voor Volwassenen
Een traditionele triathlon bestaat uit 3800 meter zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. Bij onze triathlon ligt de nadruk meer op sociale activering, plezier maken en persoonlijke grenzen verleggen. Afgelopen jaren kregen we veel enthousiaste reacties en daarom geven we ook dit jaar weer vervolg aan de Triathlon voor Volwassenen.

Programma voor elk niveau
Jibb+ organiseert in samenwerking met Reddingsbrigade Helmond voor de derde keer de Triathlon voor Volwassenen (met aangepaste afstanden). Op vrijdag 30 juni gaan we om 10:00 uur van start op de Berkendonk (Raktweg 29). Deelnemers kunnen kiezen of ze alle drie de onderdelen doorlopen of enkel kiezen voor een of twee onderdelen. Per onderdeel kan er een keuze worden gemaakt voor rollatorproof, eenvoudig of uitdagend. Om een indruk te geven van de niveaus; bij wandelen gaat het dan om 1,6 km verhard, 1,7 km deels onverhard of 2 km onverhard. Kosten voor deelname zijn €2,-, dit is inclusief een bak koffie of thee en een stuk fruit. Als je meedoet met fietsen, vergeet dan niet je eigen fiets mee te nemen! Je kunt je inschrijven via www.jibbplus.nl.

Vragen?
Wil je meer informatie of ben je niet in de gelegenheid om je via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Maarten Gilsing, buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar maartengilsing@jibbplus.nl of bel naar 0492-347071.