Jibb+ bestaat 12,5 jaar en dat vieren we op vrijdag 22 september tijdens de Nationale Sportweek! Kom jij dit samen met ons vieren? We hebben een leuk en divers programma voor jong en oud samengesteld dat plaats vindt op het terrein van SV Swift (Barentzpark 1). Uiteraard wordt er ook voor muziek, (gezonde) hapjes en drankjes gezorgd.

Programma voor jong en oud
Tussen 14:00 en 17:00 uur vinden verschillende activiteiten plaats. Doe mee met Expeditie Jibb+! Doorloop de uitdagende spellen, zoals de befaamde eetproef uit Expeditie Robinson. Breng ook je (klein)kinderen mee en daag ze uit. Durf jij het aan? Deze activiteit is voor jong en oud en bestaat uit een aantal proeven waar deelnemers op basis van een vrije inloop aan mee kunnen doen. Daarnaast hebben we voor kinderen leuke workshops, spellen en kunnen ze vrij spelen op het luchtkussen.

Voor medewerkers uit het onderwijs
Tussen 16:00 en 20:30 uur hebben we een beachvolleybaltoernooi voor medewerkers uit het onderwijs. Afgelopen periode zijn scholen benaderd om zich met een team leraren aan te melden met een toernooi. We hebben ondertussen een mooi aantal deelnemers! Medewerkers uit het onderwijs kunnen zich nog t/m 19 september aanmelden op www.jibbplus.nl/beachvolleybaltoernooi.