Kort voor Kerstmis, op donderdag 21 december 2023, organiseren Jibb+ en De Schabbert een gezellige kerstwandeling voor senioren met aansluitend een heerlijke kerstlunch bij De Schabbert. Deelnemen aan alleen de wandeling of alleen de lunch is uiteraard ook mogelijk!  Aanmelden kan tot 18 december 2023.

Wandeling
Om 10.30 uur verzamelen we bij De Schabbert voor de wandeling, er staat dan eerst een lekker kopje koffie of thee voor iedereen klaar! Daarna start de wandeling van ongeveer 2,5 kilometer over verharde paden. Iedereen kan dus meedoen!  

Lunch
Rond 12:00 uur verwachten we weer terug te zijn bij De Schabbert en gaan we gezellig lunchen aan mooi gedekte tafels. Bij de lunch is voor ieder wat wils en er is natuurlijk uitgebreid tijd voor gezellige gesprekken. “Wij gunnen iedereen een fijne tijd met kerst, daar willen we dan ook graag aandacht aan besteden in de wijk”,  aldus Minke van der Linden, buurtsportcoach bij Jibb+.

Aanmelden
Je kunt je tot 18 december 2023 aanmelden bij De Schabbert door een e-mail te sturen naar schabberthelmond@gmail.com of te bellen naar 06-15375646, vermeld daarbij ook meteen of je aan de wandeling en/of de lunch wil deelnemen. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor de lunch zijn €3,00 per persoon.