In de herfstvakantie heeft Jibb+ weer een ruim aanbod aan activiteiten voor peuters en basisschoolkinderen. De activiteiten worden verzorgd in samenwerking met Helmondse sportaanbieders. Je kunt je vanaf 25 september om 20:00 uur inschrijven op www.jibbplus.nl.

Van judo tot padel
We hebben deze vakantie een verrassend aanbod aan activiteiten. Wat dacht je van judo bij Judovereniging Mierlo-Hout of is Jibb+ pretpark meer iets voor jou? Er zit vast een leuke activiteit voor jou tussen. “We gaan padellen bij TPC Espendonk, outdoor koken en kickboksen bij De Hechte Band. Ook bieden we herfstgym, meidenvoetbal bij Helmond Sport, trampoline springen bij We-Jump en levend Mario Kart aan,” vertelt Ilse Lahaije, buurtsportcoach bij Jibb+.

In beweging tijdens de vakantie
Jibb+ organiseert in samenwerking met sportverenigingen iedere vakantieperiode diverse sport- en beweegactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Ilse: “Dit is het ideale moment om in beweging te komen en misschien wel jouw sport te ontdekken.”

Schrijf je in!
Je kunt je vanaf 25 september om 20:00 uur inschrijven op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Wees er snel bij, want vol=vol! Kosten zijn €2,50 per activiteit. Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld!