In de meivakantie biedt Jibb+ weer een ruim aanbod aan activiteiten aan voor basisschoolkinderen. De activiteiten worden verzorgd in samenwerking met Helmondse sportaanbieders. Vanaf 4 april om 09:00 uur kunnen kinderen zich inschrijven via de website van Jibb+.

Van padel tot beachgames
We bieden deze vakantie een verrassend aanbod aan activiteiten aan. Wat dacht je van een potje padel of is de bosspelen meer iets voor jou? Er zit vast een leuke activiteit voor jou tussen. We gaan midgetgolven, twirlen en rugbyen. Ook bieden we een tennis spektakel, Expeditie Robinson, beachgames en verschillende urban sports aan. “Daarnaast hebben onze Junior Jibb+’ers het ‘Junior Jibb Sportspektakel’ georganiseerd. Deze activiteit is ontstaan uit de ideeënbox die afgelopen weken op een aantal basisscholen te vinden was,” vertelt Giel Swinkels, buurtsportcoach bij Jibb+.

Toffe peer
Naast activiteiten die gericht zijn op sport bieden we deze vakantie ook activiteiten aan die in het teken staan van gezond eten. Zo hebben we de activiteit Blije Bammetjes, waarin kinderen boterhammen gaan versieren. Ook kun je met het hele gezin de Toffe Perenroute lopen.

In beweging tijdens de vakantie
Jibb+ organiseert, in samenwerking met Helmondse sportaanbieders, iedere vakantieperiode diverse sport- en beweegactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Giel: “Dit is het ideale moment om jouw sport te ontdekken.”

Schrijf je in!
Op maandag 4 april om 09:00 uur start de inschrijving voor de activiteiten op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Kosten zijn €2,50 per activiteit. Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld!