Tijdens de carnavalsvakantie heeft Jibb+ weer een afwisselend aanbod aan activiteiten voor peuters en kinderen uit het basisonderwijs. De activiteiten worden verzorgd door Jibb+ en in samenwerking met Helmondse sportaanbieders. Vanaf maandag 30 januari om 20:00 uur kunnen kinderen zich inschrijven via de website van Jibb+.

Van schermen tot Helmonds Kampioenschap Tikkertje
Deze vakantie staat er weer van alles op het programma. Zo kan de bovenbouw leren schermen: “Voor groep 7 en 8 hebben we schermen op het programma staan”, vertelt Nienke Houët, coördinator opvang en onderwijs bij Jibb+. “Volledig in kostuum leer je de technieken die je kunt gebruiken bij deze sport”. Verder organiseert Jibb+ het ‘Helmonds Kampioenschap Tikkertje’, het grootste tikspel van Helmond.

Ook aanbod voor peuters
Deze vakantie kunnen ook peuters in beweging komen met Jibb+: “Voor kinderen van 2 t/m 7 jaar hebben we een handbal activiteit, waarin kinderen leren gooien, vangen en scoren!”, vertelt Nienke. Daarnaast kunnen peuters ook meedoen met Woezel en Pip gym.

In beweging tijdens de vakantie
Jibb+ organiseert, in samenwerking met Helmondse sportaanbieders, iedere vakantieperiode diverse activiteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Nienke: “we willen kinderen in beweging brengen en laten kennismaken met diverse sporten en met gezonde voeding. Misschien ontdekken ze wel hun favoriete sport en worden ze lid van een vereniging.”

Schrijf je in!
Op maandag 30 januari om 20:00 uur start de inschrijving voor de activiteiten op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Kosten zijn €2,50 per activiteit. Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld (www.leergeld.nl/helmond).