Tijdens de carnavalsvakantie heeft Jibb+ weer een afwisselend aanbod aan activiteiten voor schooljeugd. De activiteiten worden verzorgd in samenwerking met Helmondse sportaanbieders en Klasseboeren. Vanaf maandag 7 februari om 09:00 uur kunnen kinderen zich inschrijven via de website van Jibb+.

Van ballengekte tot breakdance
Deze vakantie staat er weer van alles op het programma. Ook aan de carnaval liefhebbers is gedacht: “We hebben een carnavalstoernooi op het programma staan, waarbij kinderen in een team zoveel mogelijk wedstrijdjes proberen te winnen”, vertelt Charlotte de Moet, buurtsportcoach bij Jibb+. “Natuurlijk mogen de kinderen hun mooiste carnavalsoutfit aantrekken naar deze activiteit!” Verder biedt Jibb+ de activiteit ballengekte aan, waarbij kinderen verschillende spellen gaan doen met een bal. Maar ook urban sports als breakdance en freerunnen komen aan bod tijdens deze sportieve week.

Witte geit?
Deze vakantie kun je ook naar de boerderij! “De kinderen krijgen een rondleiding bij een échte boer en gaan de koeien verzorgen”, vertelt Charlotte. “Daarna gaan de kinderen boter maken en mogen ze die zelf proeven.” Altijd al alles willen weten over hoe het werkt op de boerderij? Schrijf je dan in voor deze activiteit!

In beweging tijdens de vakantie
Jibb+ organiseert, in samenwerking met Helmondse sportaanbieders, iedere vakantieperiode diverse activiteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. Charlotte: “we willen kinderen in beweging brengen en laten kennismaken met diverse sporten en voeding. Misschien ontdekken ze wel hun favoriete sport en worden ze lid van een vereniging.”

Schrijf je in!
Op maandag 7 februari om 09:00 uur start de inschrijving voor de activiteiten op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Kosten zijn €2,50 per activiteit. Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld!

Uiteraard volgt Jibb+ de richtlijnen van het RIVM en worden de coronamaatregelen in acht genomen. Alle activiteiten zijn dus onder voorbehoud. Wanneer een activiteit niet plaats kan vinden, worden de inschrijvers op de hoogte gebracht.