Op dinsdag 29 augustus 2023 werd de kaft van het nieuwe Sjorsboekje onthuld en werd het eerste exemplaar uitgedeeld aan Aimée, de winnares van de tekenwedstijd. Komende weken krijgen alle basisschoolleerlingen in Helmond het Sjors Sportief en Creatief boekje uitgereikt in de klas. Vanaf maandag 18 september om 9:00 uur kunnen kinderen zich inschrijven voor de activiteiten op www.sportencultuurhelmond.nl.

Winnaar van de tekenwedstrijd
Voor de zomer konden kinderen uit Helmond meedoen met de tekenwedstrijd en zo kans maken op een felbegeerd plekje op de voorkant van het Sjorsboekje. Aimée uit groep 5 van OBS Brandevoort was de winnaar van de tekenwedstrijd. Samen met haar klas won zij, naast het schitteren op de kaft, een dansworkshop van UnityEight.

Onthulling van de kaft
Om 13:15 uur kwamen de kinderen de gymzaal binnen wandelen, waarna ze een stukje fruit kregen uitgedeeld van Jibb+. Vervolgens namen ze plaats en kwam de wethouder van sport, Harrie van Dijk, naar voren. Harrie sprak de kinderen toe over alle leuke sportieve en creatieve activiteiten die er in het boekje stonden. Daarna onthulde hij samen met Aimée en de mascotte Sjors de kaft van het nieuwe Sjorsboekje. Ook kreeg zij het eerste exemplaar uitgedeeld van de wethouder.

Boekje vol sportieve en culturele activiteiten
Komende weken krijgen alle basisschoolleerlingen in Helmond het nieuwe Sjorsboekje uitgereikt in de klas. Het boekje staat gevuld met verschillende activiteiten van coderdojo tot honkbal tot kickboksen. Maar liefst 71 sport- en cultuuraanbieders in Helmond hebben hun aanbod in het Sjorsboekje staan!

Inschrijven kan vanaf 18 september
Alle sportieve en culturele activiteiten uit het boekje vind je ook terug op www.sportencultuurhelmond.nl. De inschrijving voor de activiteiten start op maandag 18 september om 9:00 uur.