We starten na de meivakantie met een activatiecampagne rondom de Olympische- en Paralympische Spelen. Deze zal lopen tot en met september en wordt landelijk door NOC*NSF geïnitieerd.

Lokaal zullen we in deze periode veel actief zijn in het onder de aandacht brengen van sport en bewegen bij kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. We doen dit middels evenementen, challenges in het onderwijs en bij onze senioren groepen en leuke sportactiviteiten buiten school of in de wijk. Daarnaast zullen we in Helmond gedurende deze periode nog meer in gaan zetten op het kennismaken met sport en het doorstromen naar sportaanbieders in Helmond.

Wellicht hebben jullie het al gezien, maar er hangen inmiddels door de hele stad posters met de titel “Ontdek jouw sport”, waarbij alle sportaanbieders in Helmond te vinden zijn. Deze posters zijn weer gekoppeld aan www.sportencultuurhelmond.nl; Hét platform in Helmond waar we straks hopelijk alle sportaanbieders en proeflessen terug kunnen vinden. Vanaf september zullen we zo optimaal mogelijk in gaan zetten op dit platform en zullen ook de Sjors Sportief boekjes weer naar alle basisschoolkinderen gaan! Een actieve en sportieve periode in het vooruitzicht, wij hebben er zin in! Meer informatie hierover zullen jullie kunnen zien via onze social media en via onze volgende nieuwsbrief.