Wil je meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de wandelgroep van Jibb+ in Helmond Noord. Door wekelijks mee te wandelen ga je je fitter voelen en kom je in contact met buurtbewoners. Vanaf dinsdag 9 januari 2024 kun je meedoen met de wandelgroep in Helmond Noord.

Wandelen in de buitenlucht
Lijkt het je leuk om wekelijks lekker in de buitenlucht te bewegen? Dan is wandelen met Jibb+ misschien wat voor jou! Iedere dinsdagochtend vertrekt er een wandelgroep vanaf winkelcentrum de Bus. Met een tempo van ongeveer 4 km/u (een rustig tot gemiddeld tempo) lopen we verschillende routes, onder andere door de prachtige natuur van Helmond-Noord. Tijdens de wandeling is er tijd om gezellig te kletsen en elkaar beter te leren kennen.

Doe je mee?
De wandelingen vinden vanaf dinsdag 9 januari 2024 wekelijks van 10:30 tot 11:30 uur plaats in Helmond Noord. We starten vanaf winkelcentrum de Bus. Deelname aan de wandelgroep is gratis en wordt georganiseerd door Jibb+. Je kunt je aanmelden via www.jibbplus.nl. Lukt dat niet? Meld je aan bij Minke van der Linden via minkevanderlinden@jibbplus.nl of neem contact op via 0492 347 071.