Doe mee aan het activiteitenprogramma van de Jibb+ Herfstvakantie 2024

De zomervakantie staat bijna voor de deur, maar we zijn bij Jibb+ alweer langzaam begonnen met de voorbereidingen voor de herfstvakantie 2024. Deze is altijd vrij kort na de zomervakantie en in verband met het werven en promoten, beginnen we hier altijd al voor de zomervakantie mee.

Tijdens vakanties kunnen jullie als vereniging gebruik maken van de mogelijkheid om jullie sport te promoten op eigen locatie, d.m.v. van het geven van een clinic/workshop. Dit is een mooie gelegenheid om kinderen kennis te laten maken met jullie sport en hierdoor eventueel nieuwe leden te werven. De duur van de clinic en de gewenste doelgroep voor de clinic(s) bepalen jullie zelf. Wij adviseren wel om in te zetten op de leeftijden van kinderen van de basisschool. De werving en promotie zullen wij helemaal verzorgen op de basisscholen met flyers/posters en via social media.

Mochten jullie interesse hebben om iets in de herfstvakantie te willen organiseren/aanbieden, dan horen we dat graag uiterlijk vrijdag 23 augustus.

Sportief September – Campagne sportpromotie

Wellicht hadden jullie het al gemerkt of gehoord, maar in september 2024 zal er geen Dag van de Sportclub zijn. Na een aantal jaren gewerkt te hebben met dit succesvolle concept, merkten we dat het animo van zowel sportaanbieders als bezoekers een beetje af aan het nemen was. Daarom zijn we gaan zoeken naar een alternatief om alle sportaanbieders de nodige aandacht te geven in deze “sportieve” maand. Middels een sterke campagne die de gehele maand september gaat duren, zullen we zowel on- als offline Sportief September onder de aandacht gaan brengen. Er wordt onder andere een stempelkaart ontwikkeld die uitgedeeld wordt aan alle kinderen in het basisonderwijs. Deze stempelkaart kunnen zij gedurende de maand september meenemen naar proeflessen die door jullie op www.sportencultuurhelmond.nl zijn gezet. Wanneer er drie proeflessen ‘echt’ zijn gevolgd, dan kunnen zij via Jibb+ een leuke attentie ontvangen. Op deze manier hopen we kinderen nog meer te stimuleren om echt deel te gaan nemen aan proeflessen. Daarnaast worden de boekjes van Sjors Sportief uitgedeeld en hebben we inmiddels op alle scholen en wijken posters opgehangen waar alle sportaanbieders te vinden zijn. Daarmee kunnen kinderen en ouders ook meteen zien wat er allemaal te doen is in hun wijk of elders in de stad.

Het is nog steeds mogelijk om jullie aanbod te updaten op www.sportencultuurhelmond.nl en we willen jullie dan ook vragen om jullie profielpagina en eventueel jullie aanbod hier up to date te maken voor de maand september. Bijgevoegd kunnen jullie de mail met informatie hierover zien. Het is helaas niet meer mogelijk om een pagina in het boekje te krijgen, deze zijn inmiddels al naar de drukker. Het aanpassen/updaten van jullie aanbod kan op elk gewenst moment.