Wil je meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de gratis GoldenSports beweeglessen op het Muziekplantsoen. Door wekelijks mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en krijg je een betere balans en coördinatie. De lessen zijn breed en gevarieerd qua activiteiten en spelvormen waardoor het leuk en uitdagend blijft.

Samen fitter
In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om je gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: je gaat meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor je algemene gezondheid en daarnaast leer je mensen uit je buurt kennen waardoor je je kring van sociale contacten uitbreidt. De GoldenSports beweeglessen worden al georganiseerd in de wijken Helmond Oost, Rijpelberg, Brouwhuis, Dierdonk en Binnenstad. Daar komt Helmond Noord bij.

Doe je mee?
De GoldenSports lessen vinden vanaf woensdag 10 januari wekelijks van 14:00 tot 15:00 uur plaats op het Muziekplantsoen in Helmond. Deelname aan deze beweeglessen is gratis en wordt georganiseerd door Jibb+. Je kunt je aanmelden via www.jibbplus.nl. Lukt dat niet? Meld je aan bij Minke van der Linden via minkevanderlinden@jibbplus.nl of neem contact op via 0492 347 071.