Skip to content

Op zaterdag 7 mei organiseert Jibb+ i.s.m. Uniek Sporten de Peel en Stichting Duofietsen Helmond een leuke fietstocht voor mensen met een beperking van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur.

De start en finish is bij de parkeerplaats van Jibb+ ter hoogte van de Jeroen Boschstraat 18, Helmond.

Onder begeleiding van de ervaren vrijwilligers van Stichting Duofietsen Helmond gaat u een gezellige tocht maken door het mooie landschap van de Peel. De vrijwilliger zorgt dat de fiets in beweging komt. De vrijwilliger stuurt de fiets door de bochten, remt als het nodig is, houdt het overige verkeer voor u in de gaten en helpt u indien nodig.

U mag mee trappen als u dat wilt. U bepaalt uw eigen tempo en mag fietsen naar uw eigen kunnen. Even te moe of alleen maar zin om rond te kijken? Geen probleem, de vrijwilliger fietst gewoon door terwijl u van de omgeving geniet. Zo kunt u op een veilige manier toch lekker in de buitenlucht vertoeven, in beweging zijn en met de fietser naast u een babbeltje maken.

We fietsen in groepsverband. Dit maakt het fietsen nog leuker. Halverwege maken we een pauze waar u een kopje koffie/thee en wat lekkers krijgt. Uiteraard is daar ook de mogelijkheid tot het gebruiken van het sanitair.

Deelname aan deze tocht is gratis!

Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden kan via onderstaand formulier. We sturen per e-mail een bevestiging.

Aanmeldformulier