Een middag gevuld met inspirerende workshops gericht op de toekomst

Zaterdag 4 november vindt de tweede editie van De Thuiswedstrijd plaats. Jibb+ en Gemeente Helmond hebben de handen ineengeslagen om samen een middag gevuld met inspirerende workshops en interessante presentaties voor sportaanbieders neer te zetten.

Lokale behoeften
Tijdens de Thuiswedstrijd wordt aandacht besteed aan landelijke ontwikkelingen en trends in de wereld van sportaanbieders. “We spelen in op de lokale wensen en behoeften”, vertelt Sanne Sonnemans, verenigingsadviseur bij Jibb+. “Jibb+ heeft in samenwerking met Gemeente Helmond deze wensen en behoeften de afgelopen jaren in kaart gebracht naar aanleiding van individuele gesprekken met alle sportaanbieders.”

Het programma
De gastheer van deze dag is Daniel Klijn, eigenaar van Brug8. Brug8 is een sterke organisatie als het gaat om vernieuwing en verandering in de wereld van sportaanbieders. De Thuiswedstrijd vindt vanaf 12:00 uur plaats in de Geseldonk, waar er door wethouder Van Dijk wordt afgetrapt en de verbinding wordt gelegd naar thema’s zoals de vormgeving van het beweegloket, Sportakkoord II, Sportief Helmond en de Gezonde Kantine. Hiern worden er interessante workshops aangeboden door Brug8 en Jibb+, namelijk ‘Sportclub van de Toekomst’, ‘Modern Besturen’, ‘Vernieuwen(d) aanbod’ en ‘Reclame en Marketing’.

Inschrijven is gratis
Sportaanbieders kunnen zich gratis aanmelden via de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl/de-thuiswedstrijd). Hier vind je ook alle praktische informatie, het programma en meer uitleg over de aangeboden workshops. We zien je graag zaterdag 4 november in wijkhuis de Geseldonk.