Wil je meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de gratis GoldenSports beweeglessen in het Burgemeester Geukerspark. Door wekelijks mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en krijg je een betere balans en coördinatie. Omdat de lessen nooit hetzelfde zijn, maar breed en gevarieerd qua activiteiten en spelvormen blijft het altijd leuk en uitdagend.

Samen fitter
In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om je gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: je gaat meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor je algemene gezondheid en daarnaast leer je mensen uit je buurt kennen waardoor je je kring van sociale contacten uitbreidt. De GoldenSports beweeglessen worden al georganiseerd in de wijken Helmond-Oost, Rijpelberg, Brouwhuis en Dierdonk. Daar komt de Binnenstad bij.

Doe je mee?
De GoldenSports lessen vinden vanaf woensdag 20 september wekelijks van 11:00 tot 12:00 uur plaats in het Burgemeester Geukerspark in Helmond. Deelname aan deze beweeglessen is gratis en wordt georganiseerd door Jibb+. Je kunt je aanmelden via www.jibbplus.nl. Of meld je dan aan bij Maarten Gilsing via maartengilsing@jibbplus.nl of neem contact op via 0492 347 071.