Skip to content

Een Jibb+'er op elke school!

De basisschool is een zeer belangrijke omgeving voor jonge kinderen om te leren bewegen en voldoende te bewegen en om gezonde keuzes te leren maken. Daarom biedt Jibb+ vanuit haar maatschappelijke opdracht en ambitie sport- en beweegactiviteiten en voedseleducatie aan. Aan elke basisschool is daarom een Jibb+’er gekoppeld die samen met de school en de wijk het programma samenstelt. 

Op alle scholen worden sportclinics gegeven aan alle kinderen van groep 3 t/m 8, daarnaast biedt Jibb+ nog andere mogelijkheden om de scholen te ondersteunen en kinderen meer en beter te laten bewegen. Bekijk alle mogelijkheden voor de inzet van Jibb+ bij basisscholen in Helmond via onze Menukaart Onderwijs.

Via het formulier op deze pagina geef je als basisschool aan waar je Jibb+ voor in wil zetten in het komend schooljaar 2022/2023 en waar de interesses naar uitgaan.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Nienke Houet via nienkehouet@jibbplus.nl of bel naar 0492 347 074.

Interesseformulier basisscholen Helmond

 • Om alle kinderen te bereiken biedt Jibb+ op alle Helmondse basisscholen een aanbod van 9 sportclinics (groep 3 t/m 8) tijdens schooltijd conform overeenkomst*. Het doel is dat de basisschoolleerlingen plezier krijgen in bewegen en kennismaken met verschillende sporten. Kosten zijn € 2,50 per leerling per jaar.
 • Voor de toekomst zijn wij als Jibb+ aan het kijken of we eventueel 12 clinics per jaar kunnen aanbieden aan groep 3 t/m 8. De kosten zouden €3,35 per leerling per jaar zijn.
 • Hoeveel groepen 3 t/m 8 gaan gebruik maken van sportclinics?
 • Naast de sportclinics is het mogelijk om het aanbod uit te breiden met kleuterlessen voor groep 1 en 2.
 • Hoeveel kleutergroepen gaan gebruik maken van kleuterlessen?
 • Heeft u interesse in voedseleducatie?
 • Heeft u het gymrooster gereed? Je kunt deze hieronder uploaden of stuur het zo snel mogelijk via de mail naar de Jibb+’er van uw school.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Zijn er nog ander behoeften, mogelijkheden of ideeën waarbij Jibb+ jouw school het komend schooljaar kan ondersteunen? Geef het dan hieronder aan!