Skip to content

Straatvoetbal 2022

Op 17 juli 2022 wordt het straatvoetbaltoernooi weer georganiseerd. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld op de markt in Helmond. Aanmelden voor het straatvoetbaltoernooi is niet meer mogelijk. In totaal gaan er maar liefst 40 teams mee spelen aanstaande zondag. Alle informatie zullen we uiterlijk 14 juli 2022 versturen naar alle deelnemende teams.

Voor vragen, neem contact op met Jibb+ via straatvoetbal@jibbplus.nl

Speelschema

09:00 tot 11.00       6-7 jaar en 8-9 jaar gemengd

11:00 tot 13.30       13 t/m 15 jaar jongens en meiden

13:30 tot 15.30       16+ jongens en meiden

15:30 tot 18.00       10 t/m 12 jaar jongens en meiden

Side Events

Heb je geen team ingeschreven of wil je gewoon langskomen als bezoeker? Het is koopzondag in Helmond Centrum en op de Markt zullen er genoeg terrassen open zijn voor een hapje of een drankje. Daarnaast organiseren wij diverse side events die zeker de moeite waard zijn om te ervaren!

Jibb+ Foodtruck

Er zal gedurende de dag een foodtruck van Jibb+ staan waar het voor de deelnemers mogelijk is om fruit te proeven. Tevens is het mogelijk om hier advies rondom gezonde voeding en water drinken te vragen.

Hooghoudwedstrijd

In de pannakooi zullen er hooghoudwedstrijden plaatsvinden. Check de tijden en leeftijden op de borden die bij de pannakooien staan! De winnaar van iedere leeftijdscategorie wint een mooie prijs die gesponsord wordt door Helmondse Voetbalschool.

Smartgoals

Zes interactieve mobiele doelen worden uitgezet. De lampjes gaan branden waar er gescoord moet worden. Vervolgens gaan de lampjes van een ander doel branden totdat er gescoord wordt en zo door. In willekeurige volgorde of een speciale volgorde.

Urban sports

Inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij laten kinderen deze gave sporten ervaren met stepjes en skateboards!

Inschrijving gesloten

Het is niet meer mogelijk om aan te melden.