Skip to content

Welke ondersteuning is er vanuit Jibb+ voor sportaanbieders?

Jibb+ streeft naar een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Dat kan niet zonder een goede samenwerking met alle sportaanbieders in Helmond. Onze inzet in deze samenwerking richt zich op ledenwerving, ledenontvangst en ledenbehoud. Bij voorkeur ondersteunen we jullie bij vragen en behoeftes die er spelen binnen jullie club.

Helmonds Sportakkoord

Ik wil meer weten over het uitvoeringsbudget van het Helmonds Sportakkoord!

Waarmee kunnen wij jouw club helpen?

Verantwoord sporten in coronatijd!
Samen met Gemeente Helmond hebben wij intensief overleg over het sporten en bewegen in coronatijd. We staan samen klaar om alle sportaanbieders in Helmond van de juiste informatie en procedures te voorzien en daar waar het gewenst is te woord te staan. Lees op de speciaal ingerichte pagina van Gemeente Helmond hoe jij als sportaanbieder weer kan starten met jouw sportactiviteiten. Ook vind je hier een overzicht van de veelgestelde vragen inclusief antwoorden. Ga hiervoor naar: www.helmond.nl/sport-tijdens-corona

Jibb+ sportprotocol
Ook Jibb+ heeft een sportprotocol opgesteld, welke is goedgekeurd door Gemeente Helmond. Jibb+ maakt altijd gebruik van locaties waar andere partners eigenaar van zijn. In alle gevallen zullen we het door hun opgestelde protocol opvragen en handhaven. Deze protocollen zijn gebaseerd op de locatie waar de activiteiten plaatsvinden. Jibb+ zal zich daarmee conformeren aan de regels en protocollen zoals die zijn opgesteld door het RIVM, NOC*NSF en Gemeente Helmond. Lees het volledige sportprotocol van Jibb+ en de regels voor trainers, vrijwilligers en sporters.

Contactgegevens

Meer weten, heb je een andere vraag of wil je de mogelijkheden verder met ons bespreken? 
Neem dan gerust contact op.

Bezoekadres
Wethouder Ebbenlaan 166
5702 AG Helmond

Telefoon
0492 347 071

E-mail
sportaanbieders@jibbplus.nl